sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Jämähelmiä ja muuta

Joskus on ihan hyvä kaivella jämähelmipussukoita ihan avoimin mielin ja heittää värioppaat ja -opit jorpakkoon. Tästä pitkästä vintaj-messinkiin kieputellusta korusta tuli villi värien ja materiaalien sekamelska. Jokin vaan kovasti miellyttää tässä väriyhdistelmässä. Olkoon tämä ensimmäinen (vaan ei viimeinen ;D) virallinen kesäkoru 2011! Veikkaan käyttäväni tätä aika usein...

Merellisissä tunnelmissa on tämä lyhyt hopeaan linkitelty kaulakoru. Helminä 10mm akaattia, vuorikristallia, amatsoniittia, howliittia ja swarovskia.
Metsäisiä sävyjä toivottiin tähän pitkähköön kaulakoruun. Akaattia, savukvartsia, vuorikristallia ja hopeaa. Helmet ovat 10mm, välissä muutama 8mm akaatti.

Kolmas kaulakoru jo aiemmin valmistuneeseen settiin. Tämä on pituudeltaan edellisten välissä. Höysteeksi toivottiin yhtä puhtaanpunaista katseenvangitsijaa. Korallihelmi on sävyltään juuri oikea.

3 kommenttia:

 1. Herttinen sentää kuinka kaunis tuo ensimmäinen on. Värit ovat ihanat, ihan kuin niitä olisi suunniteltu oikein värioppiden kanssa ;D
  Muutkin ovat kauniita, mutta tuo ensimmäinen on aivan käsittömättömän ihana.

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisessä on tosiaan ihan herkut värit! :) Joskus pitääkin unohtaa väriopit ja irrotella! Myös viimeisessä korussa on hauska tuo punainen katseenvangitsija!

  VastaaPoista
 3. Virallinen kesäkoru on aivan hienoja värejä kauttaaltaan, messinki väleissä tasapainottaa tosi mukavasti.

  VastaaPoista