sunnuntai 30. elokuuta 2009

Sunnuntain iloksi

Ulkona jälleen kaunis, aurinkoinen ilma vaikka ukkoskuuro juuri pyyhkäisi yli. Pieni haikeus iskee väistämättä mieleen - kesä alkaa olla kohta takana. Vaikka eniten tykkään keväästä, ovat kuulaat ja kirpeät syysaamut ihania.
Aiemmin viikolla valmistui yksi ainut koru ohueen hopeaketjuun black diamond -sävyisillä swarovskin 6mm kristalleilla. Kiire viikko siis takana.

Eilen illalla valmistui kaulakoru ruusukvartsista, hopeasta ja filigraanihelmistä. Herkkä koru, mukavan mittainen kaulalla. "Riipusosa" kivana lisänä.
Vielä kesätunnelmia, vaikka syyskuu kurkkii kulman takaa. Metsäkurjenpolven kaunis kukka kuvattuna kesäkuulta.

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Karkkivärejä kaulaan

Vielä mennään kesäisissä merkeissä. Linkitetty pitkä kaulakoru herkullisen värisistä pinkeistä akaateista, liloista ja valkoisista makeanveden helmistä, pintakäsitellystä vuorikristallista eli mystisestä kvartsista ja hopeasta.
Ohutta hopeaketjua ja swarovskin helmiäislasihelmiä kerman sävyssä. Käytössä tuo ohut ketju on kaunista ja kestävää.

lauantai 22. elokuuta 2009

Onyksia ja ruusukvartsia

Miten niin musta on suosikkivärini:D. Mustaa 8mm onyksia kera pienten hopeapalleroiden, ihan peruspujottelua vaijeriin. Korussa riipusosa on vaihdettavissa. Tässä kuvassa on ruusukvartsinugetti ja hopeinen kukka.

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Syksyä ilmassa

Ihana, tuoksuva syysleimu... ja kärpänen, ei niin ihana;)
Pitkän kesän jälkeen arki ja rutiinit muovaavat päivien ja viikkojen kulkua. Työt jatkuvat kutakuinkin siitä mihin kesäkuussa jäivät ja lapset aloittivat koulun. Esikoisella on edessä viimeinen vuosi alakoulussa ja kuopuksellakin jo neljäs vuosi käynnistyy. Mihin tämä aika oikein katoaa?

Eilen illalla kuitenkin tartuin helmiin ja työkaluihin ja yleisurheilun mm-kisojen katsomisen ohella valmistui herkkä ja kovasti kimalteleva kaulakoru. Hopeaketjussa on 6mm swarovskin kristallilasihelmiä ja yksi 8mm sydän, sävynä golden shadow.


torstai 13. elokuuta 2009

Kun inspis iskee..

Vaikka kotona olisi vaikka mitä tekemistä on koruja tehtävä kun inspiraatio iskee. Ainakin näin lomalla. Kaulakoru vielä niin kesäisissä merkeissä ihanasta sinisestä säröakaatista, valkoisesta laavakivestä ja hopeasta. Kaveriksi tein myös rannekorun, josta ei ole kuvaa.
Samoista sinisistä säröakaateista ja hopeasta tehty, linkitetty rannekoru.
Pitkä kaulakoru kaulaan sekalaisista materiaaleista. Nuo viiriäisenmunan väritystä muistuttavat lasihelmet ovat aika namusia. En osaa päättää onko koru syksyinen vai kesäinen väreiltään. Nuo lasihelmet ovat niin syksyisiä ja toisaalta akvamariinit sekä vihreät makeanveden helmet tuovat mieleen kesän.

tiistai 11. elokuuta 2009

Mustaa ja hempeää

Tytöt ja minä tarvitsimme viime lauantaiksi korut kaulaan ja minä myös ranteeseen. Meillähän ei nykyään enää kauppaan lähdetä vaan pengotaan äidin tykötarpeita. Siispä työkalut esille ja valmista tulee. Isosiskolle valittiin 8mm onyksia ja hopeaa, pikkusisko sai siroa 4mm. Itselleni halusin makeanvedenhelmiä pehmeissä sävyissä. Koruista tuli juuri niin yksinkertaiset ja klassiset kuin tilaisuuteen sopikin.

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ihanaa pinkkiä!

Eilen helmitoimittajalta, Helmiliinalta, kolahti lähetys postiluukusta. Paketista löytyi mm. nämä 10mm pinkiksi värjätyt akaatit. I-ha-nia! Korusettihan niistä piti heti tehdä kera hopean.

tiistai 4. elokuuta 2009

Aikaisempia tuotoksia

Tässä pari kuvaa aiemmin keväällä valmistuneista koruista. Kaulakorussa materiaaleina hopeaa, ruusukvartsia, makeanvedenhelmiä, swarovskin kristallia. Koruun kuuluu myös rannekoru salpalukolla.
Rannekorussa on hopeaa ja luonnonsävyisiä abalone simpukankuorihelmiä.