lauantai 30. tammikuuta 2010

Aurinkokiveä

Kauniista ja lämminsävyisestä aurinkokivestä valmistui eilen kaulakoru, lisänä makeanveden helmiä ja hopeaa. Korun aurinkokivinugetit ovat suurehkoja ja fasettihiottuja. Valo leikkii kiven pinnalla tosi kauniisti. Nuo korun suuret mvhelmet ovat myös tosi kauniita.
Kuten aiemmin sanoin muutkin askartelut ovat vieneet mennessään. Intouduin tilaamaan ihania skräppäilypapereita, tarroja ym.. Minulla ne menevät lähinnä korttiaskarteluun ja näiden korujen kuvausalustaksi :D

tiistai 19. tammikuuta 2010

Turkoosia ja ruskeaa

Viikonvaihteessa valmistui vielä tämä pitkä kaulakoru sekalaisista helmistä, mm. akaattia, jaspista, akvamariinia, hopeaa... Ainakin minut nämä värit vievät kesätunnelmiin Välimerelle :)

maanantai 18. tammikuuta 2010

Maanantai


Taas maanantai... Silmät jumittaisi niiiin kiinni herätyskellon soidessa... Viikonvaihteessa valmistui kaulakoru Helmiliinan kauniista viistehiotuista onykseista ja hopeasta. Tein muutamia muitakin koruja, jotka ovat jo aiemmissa postatuksissa nähtyjä. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille, kyllä se tästä lähtee kun vauhtiin pääsee.

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Hempeä rannekoru

Perjantaina sain kuulla entisen työkaverini saaneen pienen tytön. Tämä koru on hänelle ja väritys on hempeää vaaleanpunaista. Muistaakseni tuore äiti pitää väristä :) Mv helmiä, swarovskia ja hopeaa. Vauvaterveiset vaan sinne Kymenlaaksoon!

Muuten korurintamalla on ollut vähän hiljaisempaa. Korttiaskartelut ovat vieneet mennessään...

perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta 2010!

Ihana ja taas niin perinteinen joulu on takana. Vaikka joulua aina niin kovasti odotan ja valmistelen, on vuodenvaihde aina minulle joulun päätös. Kuusikin viedään tänään jo pois.. Muutamia uusia koruja on jouluna valmistunut. Tänään sain ne vihdoin kuvattua. Mukavaa ja parempaa vuotta 2010 teille kaikille!