sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulupukin pajalta

Pajalla on ahkeroitu... Kuopukselle menivät joululahjaksi nämä romanttiset vintage -henkiset kolme rannekorua ja kaulakoru. Hänellä on menossa innostus nyt tälläisiin koruihin. Kaulakorun ihana riipus ei ole omaa käsialaa. Se on ostettu Helsingin Wanhan Sataman Naisten Joulumessuilta Helmipöllön Korupajan osastolta. Riipus toimii myös rintakoruna. Kuvissa näkyvä pitsillä somistettu kukkaromallinen pikkulaukku on myös hänelle samoilta messuilta ostettu. Ihastuttava sekin ja kierrätysmateriaaleista tehty.







perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua

Tämän itsetehdyn joulupallon myötä toivotan kaikille oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!
P.S. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomaavat, että Vintaj -osat taipuvat muuhunkin kuin koruntekoon. Pallon pohjana on styrox, jonka päälle on pingoitettu niksipirkka henkeen sukkahousua ;D, muutama haaraniitti ja noita Vintaj -osia sekä lasihelmiä.

lauantai 17. joulukuuta 2011

Punaista ja muuta

Hätäisesti kuvattuja juttuja: punainen setti menee äidille jouluksi (toiveiden mukaan tehty), pari rannekorua ja pirteä avainnauha limensävyissä.
Koti on kuin pommin jäljiltä, joulusiivous meneillään. Huomenna koristellaan jo kuusi, meillä se laitetaan jo näin viikko ennen joulua.
Nautitaan joulun odotuksesta... vesisateesta huolimatta!





tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivänä

Tämä rannekoru meni synttärilahjaksi nuorelle neidolle. Neutraalit sävyt oli toivelistalla.
Eilen saatiin tänne rannikon läheisyyteenkin hiukan valkoista maahan. Olisi niin paljon kauniimpi tuo maisema lumipeitteen kera. Sitä odotellessa hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille.