lauantai 7. heinäkuuta 2012

Juhuu, täällä ollaan

Onpas viime kerrasta aikaa... Jösses. Helmet ei sitten kauhiasti ole kätköistä huudelleet, kiirettä olevinaan pitää. Pikaisesti olen teidän kaikkien kamujen blogeja käynyt lukaisemassa ja ihastelemassa koruja.
Esikoinen toivoi itselleen nilkkakorua kirkkaissa sävyissä, sopii näin moneen asuun. Yllärinä vielä korvikset samaa sarjaa :)


7 kommenttia:

 1. Upeat kukat sulla taustalla! Täytynee käydä katsomassa tämä shabbyblogs! Kaveri on jo pitkään houkutellut mua uudistamaan oman blogini ulkoasua, mutta en ole vielä lämmennyt ajatukselle! - Nilkkakorut on kovasti nuorten suosiossa - kaunis tuli :)

  VastaaPoista
 2. Juu Meke, kivoja pohjia ym on siellä paljon!

  VastaaPoista
 3. vau miten hieno on tuo nilkkakoru-korvissetti :)) todella raikkaan näköinen, tykkään :))

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru!

  Ihania mansikoita. Kerron salaisuuden. Meidän maalla oli eka kypsä tänään ja arvaatkos, kun söin sen ihan yksin, en jakanut koko perheelle. En edes kertonut, että siellä oli "niitä". hihiiii. Julma äiti.

  VastaaPoista
 5. Katri, hyvä sinä :) Äitikin ansaitsee joskus hemmottelua. Mansikat on niin parasta! Mustikat tulee hyvänä kakkosena. Niitä on jo aurinkoisilla paikoilla ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaat korut, tykkään! Kaunista täällä aina! Hyvää elokuuta!

  VastaaPoista
 7. kauniisti olet koruillut nilkkakorun ja korvikset. Tyttäreni tykkää myös kirkkaista koruista,ja vieläpä samasta syystä.

  VastaaPoista